Versiunea in Romana English Version
Bine ai venit pe Alonia   
Cont nou              Intra in cont

Detalii Contact

Detalii Contacte
Butoanele principale ale aplicatiei sunt:
Meniu Contact

Acestea permit realizarea rapida a operatiilor de baza ale aplicatiei.

Buton start
Aici poti invita noi prieteni sa intre in lumea Alonia dand click pe butonul invita un prieten , acestia urmand a primi un mail la adresa respectiva. Tot in aceasta sectiune poti vedea optiunile oferite: poti face chat, trimite fisiere, initia si primi apeluri audio si video.
Buton Chat
Aici poti vedea informatii utile despre utilizarea chat-ului in aplicatie.
Buton Telefon
Selecteaza un contact Alonia din lista si apasa acest buton pentru un apel vocal PC la PC. Aceasta optiune este disponibila doar pentru un contact Alonia. Poti si apela direct un numar de telefon existent sau nu in agenda ta telefonica. Tot aici poti vizualiza si istoricul apelurilor dupa filtrele existente sau poti intra pe link-ul "Istoric general apeluri".
Buton SMS
Poti trimite SMS-uri atat numerelor din agenda telefonica, contactelor, cat si numerelor introduse direct aici. Tot aici poti vizualiza si istoricul mesajelor dupa filtrele existente daca a fost bifata optiunea din Setari » Mesaje » Salveaza automat toate mesajele, sau intrand pe link-ul "Istoric general SMS"
Buton Stiri
Aici poti fi la curent cu ce se intampla in lume intrand pe una din sectiunile existente: Stiri generale, Stiri mondene, Curs valutar si Horoscop.
Buton Radio
Aici poti vizualiza radiourile existente si intra pe unul din ele pentru a asculta genul muzical preferat.


Nume Afisat - Numele pe care il dai contactului tau; cu acest nume un contact este afisat in baza de contacte si dupa acesta il poti cauta

Nume - Numele real al contactului

Prenume - Prenumele real al contactului

Numar de Telefon - un numar de telefon al contactului din orice retea de telefonie fixa sau mobila

Conturile - conturile de utilizator ale contactului in Alonia si in celelalte messengere interoperabile cu Alonia - YAHOO, MSN, AIM, Google. Pe acestea din urma, daca doriti sa le inserati trebuie sa fiti conectati in messengerul respectiv prin Alonia