Versiunea in Romana English Version
Bine ai venit pe Alonia   
Cont nou              Intra in cont

Descriere

Bine ai Venit in Alonia!

Tara comunicarii, loc de vorba romaneasca... Aici poti fi tot timpul in contact cu cei dragi - poti vorbi pe telefon sau videotelefon, poti comunica text in timp real, poti schimba poze sau poti citi cele mai proaspete informatii.

Aici poti vedea lumea privita din Romania oriunde ai fi, in tara sau strainatate, poti sa-ti faci noi prieteni si sa-ti aduci contributia in comunitatea din care faci parte... oriunde te-ai afla. Alonia este primul messenger romanesc cu functionalitati complete de comunicare on-line.

 

Functii Alonia Android

Alonia Android

Apeluri GRATUITE in retelele Alonia si MEDIA SAT si la super-tarife in orice alte retele din Romania si din strainatate.

GRATUIT un numar de telefon fix de Romania, functional pe Android-ul tau oriunde te-ai afla - familia si prietenii te vor putea suna pe el la costuri de Romania fix.

Poti opta pentru abonamentul Romania Nelimitat pentru 7 EUR fara TVA si vorbesti oricat in retelele fixe si mobile din Romania timp de o luna.

SMS

Poti expedia sms-uri in retelele nationale si internationale mobile.

Functii Alonia

Telefon

Vorbeste gratuit cu prietenii din Alonia sau la super tarife pentru apelurile telefonice catre Romania sau international.

Avantajele telefoniei prin INTERNET (VoIP) nu mai sunt demult contestate de nimeni. Dintre ele unul este indiscutabil vedeta - Convorbiri Voce Gratuite intre oameni aflati la mii de kilometri departare. Cu Alonia beneficiezi de tehnologie de ultima generatie si de experienta echipei noastre fara sa platesti.

Te poti conecta la Alonia Telefon si de pe majoritatea echipamentelor VoIP-telefoane sau adaptoare - sau chiar de pe telefonul tau mobil.

Vrei sa vorbesti din Alonia catre retelele de telefonie din Romania sau strainatate? Nimic mai simplu, incarca credit si cele mai mici tarife iti sunt la dispozitie.

Mai mult, vei primi gratuit un numar de telefon de Romania si poti fii sunat de prieteni de pe telefoanele lor ca si cum ai fi acasa, indiferent unde te afli.

In telefon ai si istoricul convorbirilor dupa tipul apelurilor - apeluri pierdute, apeluri primite si numere apelate.

SMSVideo Telefon

Ce poate fi mai frumos decat sa te vezi cu cei dragi oricand iti doresti? Ce poate fi mai frumos, atunci cand iti e dor de ei, decat sa vorbiti fata in fata. Si daca inca nu te-ai suit in avionul ala, nu e totul pierdut. Ai un WebCam? Hai sa te vezi cu cei dragi! Vorbeste gratuit pe VideoTelefon prin Alonia.

Messenger

Trimiti si primesti text in timp real (IM), poze si documente, vezi daca prietenii sunt disponibili si ii anunti status-ul tau.

Messenger-ul Alonia iti este foarte util pentru ca in el poti comunica atat cu toti prietenii tai care au cont in Alonia dar si cu cei din YAHOO, Google Chat, MSN si AIM*. Astfel nu ai nevoie sa lansezi mai multe aplicatii messenger, poti folosi doar Alonia.

* Aceasta facilitate nu poate fi garantata, depinzand si de aplicatia de Instant Messaging respectiva

Mai mult, daca iti doresti, poti salva pe calculatorul tau mesajele, istoricul lor fiind foarte usor de folosit. Poti cauta oricand dupa contacte, perioada sau cuvinte cheie, poti sterge oricand un mesaj.

Info

Alonia alege intotdeauna cele mai bune surse de informare pentru tine. In sectiunea Info te poti pune la curent cu ce se intampla in Romania, iti poti citi Horoscopul zilnic, poti afla cursul valutar sau poti asculta peste 25 de posturi de radio romanesti cu stiluri de muzica diferite.

Toate aceste functii sunt incorporate in aplicatia Alonia. Tot ce ai de facut este sa o instalezi pe calculatorul tau, sa iti creezi contul si...sa comunici!

Comunitatea Alonienilor din pagina noastra de web este si ea foarte importanta, asa ca te invitam in Forum.

In comunitatea alonienilor gasesti romani care sunt mandri ca sunt ROMANI! Cauta prieteni noi in orasul in care te afli. Schimba impresii si informatii cu concitadinii. Ajuta-i si pe romanii in trecere sa se descurce. Ce sa viziteze, unde sa faca shopping, la ce restaurante sa manance... ajuta-i cu un sfat bun si poate ca te alegi cu noi prieteni! Merita incercarea, nu crezi? Bonus! Cei mai activi alonieni din forum vor primi credit gratuit in Alonia.